5 Temmuz 2015 Pazar

Kalbinizi Isıtacak 10 Romantik Anime


1- Kimi Ni Todoke


Sawako pek arkadaşı olmayan, tip olarak da biraz korkutucu bir kızdır ve genelde herkes ondan korkar. Bu yüzden arkadaşları ona Sadako diye seslenmektedirler. - bir korku filmi
karakteri-  Ama okulun en popüler çocuğu Kazehaya bu kıza aşık olunca işin rengi değişmeye başlar.



2-  Sukitte Ii Na Yo


Mei çok sessiz bir kızdır, yıllar önce başına kötü şeyler gelmiştir. Bu yüzden çok içine kapanıktır, kimseye güveni yoktur. Ama bir gün Yamato'yla oldukça garip bir şekilde tanışır ve hayatı değişmeye başlar. 



3- Kaichou Wa Maid Sama



Okul başkanı Misaki erkekleri pek sevmeyen bir kızdır ve aynı zamanda yarı zamanlı iş olarak bir hizmetçi kafede garsonluk yapmaktadır. - Hizmetçi kafe Japonya da çok popüler olan bir kafe türü. Garsonlar hizmetçi gibi davranıyorlar - Ama Misaki bunu herkesten saklar itibarının zarar görmesinden korkmaktadır çünkü. Amma ve lakin okulun popüler çocuğu Usui bu sırrı öğrenir. Bakalım saklayacak mı? ;)


4- Ookami Shoujo To Kuro Ouji



Erika 15 yaşındadır liseye yeni başlamıştır. Okulun ilk günü iki tane kızla tanışır ve arkadaş olur ama bu kızlar makyaj yapan sürekli erkek arkadaşlarıyla hava atan tiplerdendir. Erika'da kendisini dışlamasınlar diye bir erkek arkadaşı olduğunu söyler ama tabii yoktur öyle bir şey. ;)  Bir süre o şekilde devam eder ama arkadaşları bu erkek arkadaşın gerçekten olup olmadığı konusunda şüphelenmeye başlayınca tanımadığı bir erkeğin - çok yakışıklı bir erkeğin - fotoğrafını çekip onlara gösterir. Ama oğlanın da onların okulunda olduğunu öğrenince dananın kuyruğu kopar. :) 


5- Itazura Na Kiss


Aihara Kotoko biraz aptal bir kızdır ve okulun en zeki çocuğu Irie' ye aşıktır. Uzun süre itiraf edemez, ettiğinde ise reddedilir. Böylece Irie'den vazgeçer. Aradan biraz zaman geçer ve Kotoko'nun evi yıkılır. Mecburen babasının eski arkadaşının evine taşınmak zorunda kalırlar. Orada onu sürpriz biri bekliyordur..


6- Vampire Knight



Vampirli bir animemiz bu anime... Yuuki, Cross Akademisi'nde gündüz sınıfında eğitim almaktadır ve aynı zamanda buranın muhafızıdır. Yani gündüz sınıfındakileri gece sınıfında öğrenci olan vampirlerden korumaktadır. Zero da ikinci muhafızdır ve Yuuki'ye yardım etmektedir. Kaname de bir vampirdir ve gece sınıfındadır. Yuuki'ye karşı oldukça ama oldukça ilgilidir.

7- Brothers Conflict



Kardeşler çatışması.. burada aşk ongeni gibi bir şey var. :) 13 üvey erkek kardeşin ortasında kalmış bir kız  ve hepsi de ona abayı yakmış. Ema şirin mi şirin bir kızdır ve babasıyla yalnız yaşamaktadır. Bir gün babasının yeniden evleneceğini öğrenir, yeni üvey annesinin çocuklarının evine taşınır. Burada 11 erkekle - diğer ikisi evden ayrı yaşıyorlar - yaşamaya başlar. Açıkcası bu kızın babasına hayret ettim doğrusu. Pek geniş bir adammış. :)


8- Bokura Ga Ita



Nanami -yine ve yine- okulun popüler çocuğu Yano'dan hoşlanmaktadır. Bir gün itiraf eder ve Yano'da ona benimle çıkmak ister misin diye sorar. Nana'da beni gerçekten sevdiğinde seninle çıkmak isterim der. Bir süre sonra Yano'da Nana'ya aşık olur ve itiraf eder. Ama oldukça inişli çıkışlı bir ilişkileri vardır.


9- Tonari no Kaibutsu-kun



Shizuku derslerini kafaya takmış tam bir inek öğrencidir. Haru'yla tanıştığında başta kavga ederler ama sonradan aşık olurlar.


10- Ao Haru Ride


Futaba ve Kou birbirlerinin çocukluk aşklarıdır ama ortalıkta itiraf edilmiş bir şey yoktur. Kou orta okuldayken bir yere gider ve üç sene boyunca dönmez bu sırada ikisi de liseye başlamışlar ve ikisi de çok değişmişlerdir. Futaba arkadaş bulabilmek için erkek gibi yiyen - gerekirse davranan - feminist bir kız olmuştur. Kou da ismini değiştirmiş ve eskiden yaşadığı her şeyi geride bırakmıştır. Üç yıl sonra aynı okula başlamışlardır ama birbirlerinden haberleri yoktur taa ki çarpışıncaya dek..


2 yorum:

  1. AH! Çok güzel hepsini izlemek istiyorum.. Ben de Hirunaka No Ryuusei mangasını okuduktan sonra burada neler varmış diye bakmak için gelmiştim. Zaten bir kaçını izledim diğerlerini de tamamlarım. :)

    YanıtlaSil