3 Temmuz 2015 Cuma

Cinderella: Film İncelemesi #2





Masal tadında bir film.
Ella anne ve babasıyla harika bir hayat sürmektedir ama ne yazık ki annesi hastalanır ve ölmeden hemen önce Ella'ya hep cesur ve iyi kalpli olmasını vasiyet eder. Aradan seneler geçer ve
babası başka bir kadınla evlenir, hep beraber yaşamaya başlarlar. Babası tüccar olduğu için sık sık seyahate çıkmaktadır yine bir seyahate çıkar ama bu sefer geri dönemez çünkü hastalanmış ve yolda ölmüşütür.  Ev bayanlara kalır. Ancak bu yeni üvey anne ve yanında getirdiği iki kız oldukça kötü kalpli ve fırsatçıdırlar. Ancak Ella o kadar iyi kalplidir ki ne isterlerse yapar, evin hizmetçisi konumuna düşer. Bir gün o kadar aşağılanır ki evde durmak istemez ve atını alıp ormana gider. Orada avlanmakta olan prensi görür tek başına olduğu için kim olduğunu anlayamaz ve ondan geyik avlamamasını rica eder ardından kim olduğunu sorar o da sarayda çırak olduğunu söyler. Çırak zannettiği bu adama aşık olmuştur.

Konusu bildiğimiz Sindirella masalı ama ufak tefek değişiklikler var tabii. Ezbere bildiğimiz bir hikaye olmasına rağmen film olarak izleyince insana ayrı bir keyif veriyor doğrusu. Kesinlikle izlemelisiniz. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder